ecom247.nl

Complete e-mail marketing service

compleet van artikel tot ontvangstEen e-mail marketing systeem is complex. Er zijn goede technische oplossingen, maar deze kosten tijd en kennis om die goed op te zetten. U wilt eigenlijk direct aan de slag met de inzet van e-mail marketing. Daarom bieden wij een kant en klaar oplossing. Daarnaast leert u stap voor stap hoe u samen met het systeem uw omzet kunt verhogen.
De dienst werkt op jaarlijkse lease basis. Hierbij krijgt u de beschikking over e-mail marketing software waarmee u een onbeperkt aantal contacten kunt beheren. Via de 'broadcast' functie kunt u nieuwsbrieven en eenmalige berichten versturen. De grote waarde zit in de autoresponder systemen waarmee u een onbeperkt aantal e-mail informatie systemen kunt  opzetten. Deze werken 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u.


Kenmerken:

 

 Success Follow-up autoresponder
 Success Verzending eenmalige berichten
 Success Contact beheer
 Success Berichten beheer
 Success Verzend controle
Success Aanpassen en personaliseren berichten
Success Contact segmentatie

 

 

Wat zijn de kosten?

     
Eerste jaar Installatie, standaard opzet, support, licentie 1 jaar, hosting systeem € 250,- 
Tweede en volgende jaren Updates, verlenging licentie, support, hosting systeem € 175,-
Maandelijkse lease Eenmalig setup € 75,-
Maandelijkse lease Per maand opzegbaar (bedrag per maand) € 19,95

De lease kosten zijn op jaarbasis € 175,-*. Dit is inclusief de huur van de hosting voor de online software.
Voor het opzetten van het e-mail marketing systeem en uw persoonlijke licentie betaald u eenmalig een bedrag van € 250,-*. Dit is inclusief 1 jaar lease en huur van de hosting voor de online software.

De lase kosten op maandbasis bedragen € 19,95*. Dit is de huur van de hosting + de maandelijkse vergoeding voor licentie. Eenmalig wordt een bedrag van € 75,-* in rekening gebracht voor het aanmaken van de dienst.
Betaling van de maandelijkse lease gaat per automatische incasso. Hiervoor ontvangt u een incassocontract dat u getekent moet retourneren.

* Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Aanvraag autoresponder e-marketing

Uw naam(*)
Ongeldige invoer

Uw E-mail adres(*)
Ongeldige invoer

Uw gewenste e-mail marketing systeem(*)

Ongeldige invoer

Na het insturen van uw gewenste licentie ontvangt u een betaal link. De genoemde bedragen zijn excl. 21% btw. Na ontvangst van betaling wordt uw account geactiveerd.

Uw opmerking of vraag
Ongeldige invoer

Inlogformulier